top of page

Nemoa etsimässä

Nemo asuu meidän naapurissa ja pyysinkin hänen isännältään, jos saisin testata uutta kamerarunkoa ja valoja kuvaamalla heidän rauhallista vanhaa herraa. Testikäytössä oli Nikon Z6 peilitön runko, joka kooltaan on todella pieni vanhaan kamerarunkooni verrattuna ja kaksi Jinbein salamaa. Kamerassa on niin paljon uusia ominaisuuksia, ettei niitä yhden viikonlopun testissä edes ehtinyt kaikkea käymään läpi. Mielenkiinto kyllä heräsi ja juurikin kameran keveys ihastutti.


Mutta takaisin Nemoon. Hän on vajaa 11-vuotias novascotiannoutaja, joka on persoona isolla P:llä. Leikkisä, kiltti ja toisaalta todella kovapäinen. Nuorempana Nemo on treenannut noutometsästystä, mutta nykyään harrastuksiin kuuluu lähinnä metsälenkkeily, mökkeily ja sohvalla löhöäminen.


Nemo järjesti melkoisen yllätyksen joku aika sitten kun hän oli saanut ulko-oven auki ja herra oli lähtenyt omille teilleen. Onneksi etsintöjen ja somen kautta löytyi vinkki, että hän oli tallustellut läheiseen koirapuistoon. Siellä ollut henkilö oli ottanut hänet aitaukseen ja postannut Facebookin karkureihin

kuvan ja kyselyä koirasta. Tätä kautta löytyi tieto myös isännälle, joka oli Nemoa etsimässä....

128 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page